3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

Op een koude en natte dinsdagavond 16 november trad de R.V.&A.V. Sparta O23 op Nieuw Terbregge aan voor de inhaalwedstrijd tegen Oliveo O23.

In minuut 3 ontstaat de eerste kans. De vrije trap van Boran Oz gaat over het Oliveo O23 doel heen.

In minuut 4 de eerste kans voor Oliveo O23. De vrije trap wordt gered door keeper  Daniel Lijtsman.

In minuut 8 de volgende Oliveo O23 aanval. De attent keepende Daniel Lijtsman kan de diepe bal onderscheppen voor er gevaar ontstaat.

In minuut 11 de volgende kans voor Oliveo O23. Een voorzet vanaf de zijkant wordt van richting veranderd en met een uiterste krachtinspanning kan keeper Daniel Lijtsman de bal keren. De rebound die volgt gaat over doel heen.

In minuut 14 denkt de R.V.&A.V. Sparta O23 de voorsprong te pakken, Beau Forman geeft voor en Richeldo Sno kan binnentikken, echter wordt het doelpunt door de scheidsrechter afgekeurd wegens een overtreding op de Oliveo O23 keeper.

In minuut 19 een mooie R.V.&A.V. Sparta O23 aanval over een aantal schijven. De voorzet die gegeven wordt kan worden geblokt door een Oliveo O23 verdediger en de corner die volgt levert niks op.

In minuut 23 trekt Oliveo O23 weer ten aanval. Het schot van de aanvaller kan worden gekeerd door keeper Daniel Lijtsman.

In minuut 24 het volgende gevaar namens de R.V.&A.V. Sparta O23. Boran Oz kan de bal meekrijgen en zijn afstandsschot scheert over de kruising heen.

In minuut 27 is het weer Oliveo O23 die aanvalt. Vanaf de zijkant kan de aanvaller naar binnenkomen en doordat er niet ingegrepen wordt kan hij schieten. Zijn geplaatste lage schot tussen en langs een aantal Spartaanse benen door in de verre hoek kan knap gered worden door keeper Daniel Lijtsman.

In minuut 34 kan Richeldo Sno schieten. Zijn schot wordt gered door de Oliveo O23 keeper.

In minuut 35 een actie aan de zijkant van Boran Oz. Hij geeft voor op Angelo Lopes. Zijn kopbal gaat voorlangs het doel.

In minuut 42 geeft Angelo Lopes voor vanaf de zijkant. Hij vindt Bekir Bulut die zijn schot geblokt ziet worden.

Enkele minuten hierna fluit de scheidsrechter voor het rustsignaal bij een 0-0 tussenstand.

In minuut 53 de eerste kans deze tweede helft voor Oliveo O23. Het schot van afstand gaat via de lat over.

In minuut 54 de volgende kans voor Oliveo O23. Keeper Daniel Lijtsman kan redding brengen op het schot en zich zo wederom onderscheiden deze avond.

In minuut 55 valt de R.V.&A.V. Sparta O23 opnieuw aan. De voorzet van Malik Bakboord gaat net voor Bekir Bulut langs.

In de fase die volgt wisselt het balbezit geregeld tussen de beide teams.

In minuut 75 is de het de ingevallen Mick Nooteboom die voor de keeper opduikt na een dieptebal van Haris Mrkalj. Het schot is recht op de keeper af waardoor deze redding kan brengen.

In minuut 78 de volgende kans. Boran Oz speelt Mick Nooteboom in en zijn schot gaat over het doel heen

In minuut 83 wederom een kans. Achraf Dahri stuurt Angelo Lopes de diepte in. Zijn schot mist de kracht om de Oliveo O23 keeper te verrassen.

In minuut 84 de volgende kans voor Oliveo O23. Een steekbal op de spits levert een schotkans op en zo staat het 0-1.

In de fase die volgt ontstaan geen kansen meer en zo eindigt de wedstrijd in een 0-1 nederlaag voor de R.V.&A.V. Sparta O23.

Opstelling R.V.&A.V. Sparta O23:
Daniël Lijtsman, Beau Forman, Michael Nijenhuijzen, Gianni Goveia, Haris Mrkalj, Achraf Dahri (85. Mitchel van Dillen), Boran Oz, Bekir Bulut, Angelo Lopes, Malik Bakboord (72. Mick Nooteboom), Richeldo Sno (41. Guillermo JR Williams)

Aanstaande zaterdag 20 november is de volgende wedstrijd. De R.V.&A.V. Sparta O23 ontvangt DCV O23. Tijdstip van aftrappen op Nieuw Terbregge is 14:30. Wegens de geldende coronamaatregelen is publiek niet toegestaan!