Oliveo O23-1 - Sparta (AV) O23-1 uitslag 1-3

Oliveo O23-1 - Sparta (AV) O23-1 uitslag 1-3

Oliveo O23-1

1 - 3

Sparta (AV) O23-1

47'
Malik Bakboord (intikker)
Assist: Angelo Lopes
71'
Malik Bakboord (intikker)
Assist: Achraf Dahri
... (intikker)
92'
96'

Competitie

Divisie 3 D

Datum

25 september 2021 12:15

Scheidsrechter

A.J. Kaptein

Accommodatie

Sportpark De Groene Wijdte
Sportlaan 2
2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3692141

Zaterdag 25 september speelde de R.V.&A.V. Sparta O23 de uitwedstrijd bij Oliveo O23.

Op deze prachtige zonovergoten zaterdagmiddag in Pijnacker werd er iets na 12:15 afgetrapt.

De eerste kans is in de 2e minuut te noteren voor spits Malik Bakboord, die diepgestuurd wordt door Romani Welzijn. Zijn poging wordt getoucheerd en gaat langs de verkeerde kant van de paal over de achterlijn.

In de fase die volgt blijkt Oliveo O23 een goede voetballende ploeg en zij creëren een aantal goede kansen.
Zo gaat er een poging op de paal en in de 13e minuut neemt Oliveo O23 een snelle corner, de voorzet wordt ingekopt en wordt door keeper Robin Vahedi stijlvol uit de hoek geplukt.

Hierna volgen enkele voor de R.V.&A.V. Sparta O23, in de 20e minuut ziet Malik Bakboord zijn schot gekeerd worden door de keeper en in de 24e minuut gaat een afstansschot van Malik Bakboord over de Oliveo goal heen.
In de 28e minuut wederom een kans voor de R.V.&A.V. Sparta O23, Redouane Hmida geeft voor en de kopbal van Mick Nooteboom kan worden gekeerd door de Oliveo O23 keeper.

In de fase die volgt heeft Oliveo O23 het meeste balbezit en het betere van het spel en raken zij voor de tweede maal deze middag de paal.

In de 2e minuut van de blessuretijd van de eerste helft countert de R.V.&A.V. Sparta O23 razendsnel om na wederom een Oliveo O23 aanval afgeslagen te hebben. Achraf Dahri stuurt Angelo Lopes diep , die doorgaat en zijn man omspeelt. Daarna volgt de voorzet en deze kan door Malik Bakboord binnengetikt worden en zo staat het 0-1.

In de 3e minuut van de blessuretijd krijgt de R.V.&A.V. Sparta O23 wederom een grote kans, na breedleggen van Kenan Boerwinkel haalt Jannick van der Elburg van een meter of 25 hard uit, zijn schot kan ternauwernood uit de goal geranseld worden door de Oliveo O23 keeper. Zo is de ruststand 0-1 in het voordeel van de R.V.&A.V. Sparta O23.

In de tweede helft start de R.V.&A.V. Sparta O23 sterk en er worden meteen een aantal kansen gecreëerd, zo wordt in de 47e de kopbal van Richeldo Sno gered door de keeper na een goede voorzet van Angelo Lopes en in de 49e minuut is er een goede combinatie tussen Richeldo Sno en Malik Bakboord, eerstgenoemde zet goed voor en de kopbal van Angelo Lopes wordt gered door de keeper.

In de 50e minuut volgt er een schrikmoment, Michael Nijenhuijzen grijpt in en de scheidsrechter geeft een strafschop tegen. De matig ingeschoten strafschop kan gekeerd worden door keeper Robin Vahedi en de rebound kan worden voorkomen door goed ingrijpen van Micheal Nijenhuijzen.
In de fase die volgt wisselt het balbezit geregeld tussen beide ploegen, maar er ontstaat geen gevaar.
Tot de 71e minuut aanbreekt, Jannick van der Elburg stuurt met een goede steekbal Achraf Dahri de diepte in, die chipt de bal over de keeper heen en vlak voor de doellijn kan Malik Bakboord binnentikken, zo wordt het 0-2 voor de R.V.&A.V. Sparta O23.
Hierna lijkt de R.V.&A.V. Sparta O23 wat vrijer te gaan voetballen en er wordt goed gecombineerd en de aanval wordt keer op keer gezocht.

In de 73e minuut is er een goede voorzet van Redouane Hmida, de kopbal die volgt van Richeldo Sno kan net niet worden binnengetikt door Malik Bakboord die zo op 2 doelpunten blijft staan.
In de 75e minuut volgt de volgende kans, Malik Bakboord wordt aangespeeld en maakt de actie, er volgt een voorzet op Yusuf Yildiz, die op de Oliveo O23 keeper afgaat, waarbij laatstgenoemde redding brengt op de poging van Yusuf Yildiz.
In de 81e minuut wederom een kans voor Yusuf Yildiz, zijn schot raakt de paal waarna Malik Bakboord vanuit een moeilijke hoek de bal over het Oliveo doel heen schiet.
In de 83e minuut de volgende kans, er volgt een goede combinatie tussen Malik Bakboord, Richeldo Sno en Yusuf Yildiz, waarbij laatsttgenoemde kan uithalen, echter eindigt het schot in het zijnet.
De R.V.&A.V. Sparta O23 moet scherp blijven, Oliveo O23 komt er af en toe uit, zoals in de 87e minuut, keeper Robin Vahedi kan redding brengen in de 1 op 1 situatie.
In de 92e minuut wordt het ineens spannend, Oliveo O23 combineert en de bal eindigt bij de spits die geheel vrijstaand de 1-2 kan binnentikken. En er volgen nog 4 extra minuten speeltijd aldus de goed fluitende scheidsrechter van dienst deze middag.

In de 96e minuut maakt de R.V.&A.V. Sparta O23 aan alle spanning een einde, Gianni Goveia stuurt Richeldo Sno de diepte in en zijn lob van buiten de 16 ploft binnen, u kunt zich als lezer voorstellen dat dit een enorme vreugde met zich meebrengt bij zowel spelers als staf, het is 1-3 en de 3 punten zijn binnen. Een minuut later, in de 97e minuut, fluit de scheidsrechter af.

Opstelling R.V.&A.V. Sparta O23:
Robin Vahedi, Romani Welzijn, Gianni Goveia, Michael Nijenhuijzen, Redouane Hmida, Kenan Boerwinkel (80. Mitchel van Dillen), Jannick van der Elburg, Bekir Bulut, (39. Achraf Dahri), Angelo Lopes (63. Yusuf Yildiz), Malik Bakboord, Mick Nooteboom(46. Richeldo Sno)

Volgende week zaterdag ontvangt de R.V.&A.V. Sparta O23, in jacht naar de eerste thuisoverwinning, SSA FC Skillz Wateringse Veld O23 op Nieuw Terbregge, de aftrap is om 14:30

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!